Gears of War 2 - Fan va bra!

Vid spänningen-ride nivå, Gears 2 är en av de mest tillfredsställande spel av året. Men detta Uppföljaren till en av de mest populära titlarna 2006 lider genom att ta sig alltför allvarligt. Med sin oavsiktligt mjäkig historia - det finns ingen blinkning här - och sophomoric dialog, Epic Games, utvecklare av serien, är helt klart att försöka blanda några känslomässiga djup i franchisen etablerade recept av explosioner och hett bly. Det fungerar inte.

Till skillnad från ett survival horror spel, där isolering och rädsla leverera adrenalin, ett futuristiskt bekämpa spel som Gears 2 är tänkt att ge en känsla av grupp kamratskap du oundvikligen anges att rädda mänskligheten från mutant / främmande hot. En av de bästa delarna av Gears 2 är möjligheten att spela samarbete med vänner online. Mensom för skript virtuella kompisar skrivit till ungefär 10 timmar, single-player-läge, ingen blir utanför svansa-värd.

Naturligtvis finns det en stoisk - inte kalla honom trä - soldat som söker efter sin förlorade kärlek. Naturligtvis finns det råa rekrytera (sk Rook!) Som måste offras. Naturligtvis den svarta killen som kallas Cole Train är en Sass-slinging stud, en före detta idrottsman med en hel del "inställning, men utan djup. Alla de gamla krig filmen klichéer är trotted i sådana osammanhängande sätt att en spelare har att undra om formgivarna själva kände sig begränsas av de stereotyper och formler för att de valt att anamma.

Men det magiska i Gears 2 är att även de mest barnsliga characterizations kan inte förringa intensitet spelets kinetisk åtgärder. När du blåser genom atlaskotan av att flamethrower-utöva mutant ett par meter bort, eller ta ut insectile monster med fett blasts hög explosivt kommer du inte bryr dig om DOV tillbaka story eller hur farcically röst båda pendlar mellan monotone och melodram.

Istället kommer du troligtvis att njuta av det enkla nöjet med att döda de andra killarna innan de dödar dig. Den allmänna plotline är bara vad det behöver vara en avlägsen planet i framtiden hotas av en mystisk gissel kallas Locust Horde. I första Gears of War du försökte ta Locust ut för gott, men naturligtvis de överlevt och är nu redo för att förstöra de last bastion för mänskligheten. Spelaren och hans brokig laget måste gå tillbaka och avsluta jobbet. Det är inte svårt att förstå eller komma med.

Vad är tufft att komma med, och det som gör Gears 2 så FULLÄNDAT trevlig popcorn spel är pitch-perfect pacing melded med några av de mest noggrant kalibrerade utmaningar och konsekvent roligt spel design kommer du att stöta på. Visuellt, Gears 2 är imponerande, kanske det mest ser spelet ännu gjorts för Xbox 360 (det enda system som spelet, utgiven av Microsoft, är tillgänglig). Varje nivå - oavsett om det är ett förstörde templet, en underjordisk grotta eller insidan av en enorm masken - förmedlar ett texturerat känsla av äkthet.

Och det nästan självklart att bekämpa mekanik arbete vackert. Efterlevande i Gears universum handlar om att täcka från fientlig eld och sedan lutar sig lägga smärta ner med stora vapen. Om en fiende kommer för nära, du kan mala det i en jävla röra med händig motorsåg kvarstad. Även spelaren och resten av hans landslaget tillbringar större delen av spelet till fots, finns det några påhittiga och spännande sekvenser ombord på olika fordon och fästen.

Tillsammans med Halo franchise, Gears of War-serien är en av de största tält stolpar försenar Xbox 360: s vädjan till de centrala spelare demografiska unga män som gillar vapen och slåss. Även när branschen når ut till nya målgrupper - kvinnor och familjer, till exempel med andra typer av produkter --spel som Gears of War 2 sätta standarden när det gäller en grundläggande åtgärd erfarenhet.

Bara strunta i vad försöker passera här för historia och karaktär. Och snälla, tror inte alltför hårt.


Kommentarer
Postat av: Bea



Hoppas allt är bra

2009-02-26 @ 23:31:28
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: sara

Kolla gärna in mitt tips på min blogg om gratis kläader.

2009-02-27 @ 00:23:24
URL: http://saaralii.blogg.se/
Postat av: Fredrik Frisören

Ha en skön fredag!!!

2009-02-27 @ 07:28:03
URL: http://fredrikfredrik,webblogg.se
Postat av: Jessica

Tack för besöket..Jag kikar tillbaka :)

2009-02-28 @ 10:34:00
URL: http://www.jessicasblogg.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0